Om os

Virksomhedsmægleren består af et bredt kvalificeret team, alle med en teoretisk og praktisk baggrund og erfaring med Corporate Finance – Værdiansættelse, Salgsmodning, Køb og Salg af virksomheder og en viden om de mekanismer og problemstillinger vi møder i små og mellemstore virksomheder, med betydning for køb- og salgssituationer.

Jacob Fisker
Jacob Fisker
Virksomhedsmægler
61 65 86 56

Civiløkonom, B.Sc. (Economics and Business Administration)

Frontfigur for Virksomhedsmægleren og ansvarlig for kunderelationer og køb-/salg processer.

Erfaring siden 2008 i arbejdet med værdiansættelse, køb og salg af virksomheder. Har været involveret i adskillige sager, på både køber- og sælgerside, med erfaring fra både danske og internationale transaktioner.

Sideløbende med det daglige arbejde, medvirker Jacob i bestyrelsesarbejde og sætter stor pris på de inputs og den inspiration det giver, at være involveret i den løbende drift og deltage i udviklingen af flere forskelligartede virksomheder.

Tillidshverv
Bestyrelsesformand, Jysk Beslagservice ApS.
Bestyrelsesmedlem, Karlsvognen A/S

Mads Birk Corfitsen
Mads Birk Corfitsen
Projektansvarlig analytiker
25 15 07 88

Stud. M.Sc. (Finance)

Mads er foruden at være projektansvarlig for værdiansættelser også beskæftiget med udarbejdelse af prospekter og medvirkende i salgsprocesserne.

Mads har siden sin ansættelse i februar 2017 været bredt beskæftiget med flere sager og har opnået en solid forståelse for processerne.

Derudover har Mads bidraget betydeligt til den interne udvikling af redskaber og værktøjer.

Interessen for M&A har Mads dels fået igennem studiet og derudover en interesse for aktieanalyse og handel med aktier.

I sommeren 2017 tog Mads et målrettet uddannelsesforløb i fagene Mergers & Acquisition og Private Equity, på Harvard University i Boston.

Rasmus-web-bw
Rasmus Kaasen
Analytiker
42 66 91 06

Stud. B.Sc.oecon

Rasmus arbejder som analytiker med ansvar for værdiansættelser, udarbejdelse af prospekter, samt medvirken i forløbet af de aktive processer vi håndterer.

Rasmus er ansat i forsommeren 2018 og studerer ved siden af sit arbejde økonomi på Aarhus Universitet.

Rasmus har en energisk og analytisk tilgang til opgaverne og har en oprigtig interesse for faget, de mennesker og opgaver vi møder.

Alexander-web-bw
Alexander
Analytiker
93870999

Stud. M.Sc. Economic and Business Administration

Alexander er tiltrådt som analytiker i oktober 2018 og sidder med ansvar for værdiansættelser, udarbejdelse af prospekter, samt medvirken i forløbet af de aktive processer vi håndterer.

Ved siden af arbejdet, studerer Alexander Can.Merc. finance på Aarhus School of Business. Og herudover er Alexander en dedikeret sportsmand, der blandt andet har bedrevet flere Ironmans og cykelsport på professionelt plan.

Alexander er en dedikeret kollega med en tydelig interesse for faget og opgaverne.