Referencer

Med introduktionen til flere hundrede virksomheder årligt, stiger vores netværk og indsigt i forskellige brancher konstant. Herudover laver vi blandt andet individuelle brancheanalyser indenfor de sektorer vi er beskæftiget.

Læs mere om nogle af vores referencer her på siden eller kontakt os for vores vurdering af netop den branche I er beskæftiget indenfor.

Lennart Holm, Direktør Karlsvognen A/S
Læs mere om virksomheden på deres eget website.

Indblik: Karlsvognen A/S

Udlejningsvirksomhed med speciale i udlejning samt køb og salg af letvogne, stiftet og drevet siden begyndelsen af 2000 af Lennart Holm Pedersen.

Virksomhedsmægleren har medvirket som rådgiver for Lennart og familien i et generationsskifte, hvor sønnerne Tobias og Simon Holm Pedersen er indtrådt som medejere af virksomheden.

Karlsvognen har siden stiftelsen udviklet sig fra oprindeligt en deltidsbeskæftigelse for Lennart, til et foretagende med flere hundrede udlejningsvogne, et nybygget domicil i Gadstrup udenfor Roskilde, med kontor, vognopbevaring, klargøring og god plads til håndtering og opbevaring af vognene.

Virksomheden har oplevet en konstant stigende efterspørgsel og der udvikles fortsat både afsætningsgrene, der vil sikre væksten også ud i fremtiden.

Processen har handlet om, at skabe de optimale betingelser og den rette selskabsstruktur for sønnernes gradvise overtagelse. Herunder indledningsvist en selskabsomdannelse til et aktieselskab. Udover den juridiske og økonomiske del, har det også betydet en række betydelige praktiske opgaver – eksempelvis betød det, at man over en kort periode, måtte have samtlige vogne til syn og omregistrering til det nystiftede selskab Karlsvognen A/S.

Alt lykkedes og sigtet er nu stillet ind på, at udvikle virksomheden og fortsætte den solide vækst i årene der kommer.

Jacob Fisker er fremadrettet tilknyttet som medlem af bestyrelsen.

Scanding A/S blev opkøbt af det børsnoterede OEM Automatic AB.
Du kan læse mere om OEM’s danske datterselskab OEM Autmatic Klitsø A/S på deres website.

Indblik: Scanding A/S

Agenturbaseret handelsvirksomhed med et bredt sortiment indenfor rustfrit procesudstyr, stiftet i 1992 og drevet frem til salget af stifter og indehaver Palle Müller-Hansen.

Virksomhedsmægleren bistod som rådgiver for sælger, ved salget af selskabet ifbm. at Palle Müller-Hansen efter knap 25 år ønskede, at forlade arbejdsmarkedet.

Salgsprocessen ledte til dialog med en række potentielle købere, der alle var beskæftiget indenfor samme industri og hvor der var en fællesmængde af kunder og interesseflader.

Forhandlingerne udmundede i et synkront forløb med to udvalgte købere og kulminerede over et par dage, med intense forhandlinger i begge retninger.

Valget faldt i sidste ende på det svenske børsnoterede OEM Automatic AB, der forvejen drev virksomheden OEM Klitsø A/S i Allerød, nord for København. Oplevelsen med børsnoterede virksomheder adskiller sig bl.a. ved, at der er et konstant hensyn til det regelsæt, der beskytter aktionærer og til en vis grad dikterer, hvordan selskabets ledelse og de medvirkende medarbejdere skal håndtere situationer i forbindelse med salget.

Processen var et klassisk generationsskifte, hvor sælger ønskede, at sælge sin virksomhed og dermed sikre arbejdspladser, kunde- og leverandørforhold og kapitalisere års arbejde.

Virksomheden blev solgt og er i dag velintegreret i OEM Klitsø A/S, navnet Scanding A/S er bibeholdt som binavn og størstedelen af medarbejderne og arbejdspladserne er bevaret.

Hele forløbet var stærkt præget af, at Scanding A/S allerede inden salget var meget veldrevet og velstruktureret, hvor også selskabets bestyrelse bakkede op omkring det forestående salg. I selve dialogen og forhandlingen med de potentielle købere, var det tydeligt, at de to endelige købere, var repræsenteret af et professionelt team – der fra centralt hold i samarbejde med de lokale direktører, var sat til, at forhandle og sikre en god overtagelse.