Forretningsbetingelser

Hos Virksomhedsmægleren sælger vi vores tid, vores viden og adgangen til vores netværk og kompetencer. Det omsætter vi, sammen med vores klienter, til muligheder og konkrete løsninger.

Vores klienter udvikler sig i reglen til tætte relationer og tilbagevendende kunder i huset. Det tolker vi som et resultat af sunde værdier og solide resultater. Og vi sætter stor pris på, at lade referencer bane vejen for nye opgaver.

Vi arbejder ud fra en mission om, at gode forretninger og gode løsninger skal baseres på et seriøst og professionelt samarbejde og kræver en ubetinget troværdighed og gensidig tillid.

Honorering for vores indsats fastsættes på baggrund af en samlet vurdering, hvori bl.a. indgår anvendt tidsforbrug, opgavens kompleksitet, om opgaven har nødvendiggjort rådgivning under tidspres eller uden for normal arbejdstid, opgavens værdi for kunden, det ansvar der er forbundet med opgaven og det opnåede resultat.

Afregning af honorar sker senest i forbindelse med opgavens afslutning eller samarbejdets ophør og vores standard betalingsbetingelser er 8 dage, hvorefter der kan beregnes morarenter i overensstemmelse med rentelovens bestemmelser.

Teamet

Mød vores dedikerede team.

Jacob Fisker

Partner

+45 61 65 86 56

jfs@virksomhedsmaegleren.com

Theis Krabbe

Sagsansvarlig Analytiker

+45 26 33 04 68

tk@virksomhedsmaegleren.com

Mathias Friis

Analytiker

+45 27 14 60 80

mf@virksomhedsmaegleren.com

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Skriv dig op til en uforpligtende snak omkring din virksomheds behov.
Alle henvendelser behandles i fortrolighed.

Kontakt os idag