Datapolitik

Det er afgørende for os, at passe godt på vores kunders oplysninger. Derfor har vi implementeret en række foranstaltninger, så vi kan holde et højt niveau af sikkerhed for vores kunder og behandlingen af den enkelte virksomheds data.

Vi arbejder på et fagligt højt niveau med vores kunder hele vejen igennem, ikke mindst når det kommer til beskyttelse af vores kunders data. Vi gennemfører derfor regelmæssigt interne opfølgninger i forhold til tilstrækkeligheden og efterlevelsen af vores egne datapolitikker og foranstaltninger for eksempel ved at sikre overholdelse af sletning af data, som ikke længere har et nødvendigt formål.

Formålene med behandlingen

Når I er kunde hos, registrerer vi de basale oplysninger og informationer om jeres virksomhed, for at kunne yde vores bedst mulige service som virksomhedsformidler. Dette indebærer, at vi også behandler følgende almindelige personoplysninger: virksomhedsnavn, CVR. nr., kontaktperson, telefonnummer, e-mail, hjemmeside, evt. betalingsoplysninger.

Vi behandler kun den information, som I selv har valgt at give os adgang til i forbindelse med vores kommunikation.

Vi tager vores opgave alvorligt, så vi beder kun om de oplysninger, vi har brug for, så vi kan yde den bedste service.

Når vi indsamler kunders oplysninger, sørger vi for følgende:

  • Vi beder om tilladelse til indsamling af oplysninger.
  • Vi bruger kun oplysningerne til det aftalte formål og i det tidsrum, hvor det er nødvendigt.
  • Vi opfylder databeskyttelsesloven i Danmark.
  • Vi beholder oplysninger, hvor det er lovmæssigt påkrævet, dette er dog mere undtagelsen end hovedreglen.
  • Vi forklarer, hvorfor vi har brug for oplysningerne, og hvordan vi vil bruge dem (medmindre vi har en retmæssig grund til ikke at gøre dette, hvilket også kun er i sjældne tilfælde).
  • Vi kontrollerer og opdaterer regelmæssigt oplysningerne om vores kunder (ind imellem krydstjekkes oplysningerne i forhold til en anden database for at sikre, at oplysningerne er korrekte).
  • Vi deler ikke oplysningerne med nogen, medmindre vi har en lovlig og berettiget grund til dette, eller såfremt vi har fået tilladelse fra jer.

Dine rettigheder

Når vi behandler personoplysninger baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. For at tilbagekalde samtykke til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

For yderligere information omkring denne politik, ved ønske om sletning, ønske om indsigt, ønske om berigtigelse (rettelse) af data, ønske om indsigelse eller ved ønske om at begrænse vores databehandling, kan henvendelse ske på: mail@virksomhedsmaegleren.com eller Tel. + 45 70 208 207.

Vores behandling af persondata sker i overensstemmelse med den gældende lovgivning om personoplysninger, herunder data­beskyttelsesloven.

For at klage over Virksomhedsmæglerens håndtering af personoplysninger, kontaktes Datatilsynet via dette link.

Når I er kunde hos os

Personoplysninger om vores kunder kan behandles såfremt det er nødvendigt for opfyldelse af selve kontrakten/aftalen med kunden jf. databeskyttelsesforordningen artikel 6. 1 litra b).

Endvidere kan vi foretage en nødvendig behandling for at forfølge en legitim eller lovpligtig interesse efterfølgende jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6. 1, litra c) og f).

Vi opbevarer kun oplysningerne, så længe det forfølger et legitimt formål. Herunder er vi forpligtiget til at opbevare regnskabsbilag i minimum 5 år efter senest aflagte årsregnskab, alle oplysninger som ikke er relevante for årsregnskabet bliver derfor slettet separat, så vi ikke opbevarer flere oplysninger end højest nødvendigt.

Retsregler på området

De regler der gælder for virksomheders behandling af personoplysninger findes i:

  • Databeskyttelsesforordningen
  • Databeskyttelsesloven

Cookie-politik

I er velkomne til at kontakte os, hvis I har yderligere spørgsmål til vores anvendelse af cookies på: mail@virksomhedsmaegleren.com eller Tel. + 45 70 208 207.

Teamet

Mød vores dedikerede team.

Jacob Fisker

Partner

+45 61 65 86 56

jfs@virksomhedsmaegleren.com

Theis Krabbe

Sagsansvarlig Analytiker

+45 26 33 04 68

tk@virksomhedsmaegleren.com

Mathias Friis

Analytiker

+45 27 14 60 80

mf@virksomhedsmaegleren.com

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Skriv dig op til en uforpligtende snak omkring din virksomheds behov.
Alle henvendelser behandles i fortrolighed.

Kontakt os idag